El nostre programa formatiu abasta projectes individuals o col·lectius de petita o gran envergadura.

Aquesta secció té com a objectiu facilitar i promoure l'ampliació d'estudis des de la iniciació fins a la especialització o actualització, per tant està dirigit tant a joves estudiants com a artistes, professionals i investigadors.

Seminaris, visites concertades i cursets
Mostrem el traç, mostrem el gest (Portes Obertes)
Recorregut dels camins de la Creació en la Natura Pre-Parc Montseny:
.

Des d’aquesta plataforma d'Art Contemporani hem impulsat la dinàmica de l’apropament de joves creatius,  amb la finalitat de captar artistes per a compartir espais i vivències, apropant dia a dia la creativitat i els tallers als visitants concertats, docència-aprenentatge com a realitat viva i vigent que té un espai dins del context socio-universal que ens envolta. la localització d’aquest centre, proporciona grans avantatges per a l’artista, que té més facilitat per a inspirar-se, i per poder expressar lliurement el seu art.

Després de quasi dues dècades d'activitat constant al món de l' Art i la Cultura, el T Art Centre   ha portat a terme importants projectes tant en àmbit local com Internacional. Estem fomentant la cooperació artística, des de l’extrem de l’est asiàtic fins a l’Àfrica, passant per cultures més properes.

Per aquest Centre d'Art hi passen homes i dones del món de l’Art i de la Cultura, alguns consolidats i d'altres amateurs, com mestres i deixebles.

Promovent aquestes activitats artístiques esdevenim un senyal visible en el conjunt del nostre paisatge cultural, que cada cop es fa més notable en aquest temps de canvis i en el qual ens inserim amb moltes ganes de compartir nous projectes.                                                                                                                                                                                                                                

Després d'haver esdevingut un equipament cultural de referència al Vallès, el T Art Centre té el compromís d'aglutinar artistes i fer créixer la nostra posició, tal com hem fet en el decurs de tants anys com hi portem treballant. Així doncs, ens proposem ampliar el nombre d’artistes nacionals i internacionals que podem acollir al centre.