El  ‘T Art Centre va començar amb la tasca creativa  a principis  dels anys 80, però no va ser fins al 92 que es va inaugurar amb la voluntat d'esdevenir un punt de trobada, un lloc d'enllaç interdisciplinari per a nous creadors i artistes consolidats, on es disposa de magnífics espais per realitzar o exposar la seva obra, i on tots i totes tenim la oportunitat de compartir-ho.

A l’any 2001, el Centre es dotà d'uns Estatuts emmarcats a l’àmbit de les arts plàstiques, escèniques, literàries i visuals com a resposta estètica de la realitat en que vivim, així com la necessitat d'expressió difusió i resistència.

Aquesta entitat sense ànim de lucre ha destacat des del principi per la seva aposta per les noves tecnologies.

Els 28 anys d'activitats artístiques a Cal Cabrit han anat acompanyats de curts intervals de temps dedicats al'obligada restauració de les edificacions annexes a la masia, que en l'actualitat han esdevingut part del T Art Centre. Fins l'any 92 no es va inaugurar oficialment i fins el 2001 no va tenir Estatuts. En aquell moment el varem enomenar T Centre d'Art Sant Antoni, per el nom del poble i Multimèdia Internacional, per la projecció en l'àmbit de les noves tecnologies que preveiem que tindria.

Actualment la junta va aprovar la simplificació del nom en T Art Centre, aprofitant que té el mateix significat en angles i aixi pugui apareixer més facilment en els buscadors d'internet.

Alguns dels artistes Internacionals que han residit en el Centre:

James Parkhause, UK, Escultor,Informàtic, Matemàtic
Kirke Wilson, USA, Pintor i Serigrafista
Gerard Regidor, França, Ceramista, Pintor
Ruurd Akkerman, Països Baixos, Músic
Deny O'Really, UK, Músic
Michico Zuzuki, Japó, Ceramista
Peter van der Zee, Països Baixos, Vídeo-Art
Miyuki Akiyama, Japó, Paper Retallat(Art Tradicional Japonès)
Christian Bouchard, Alemanya, Músic
Marco Ferreri, Itàlia, Escultor, músic i geòleg  
Jackson Wesle, Brasil, Músic i professor de capoeira
Sergi Fece, Catalunya, Músic