1.Aconseguir professionalitzar el centre mitjançant activitats i instruments que assegurin l'autofinançament de manera regular.

2.Constituir acords de col·laboració amb les institucions i estaments del poble, comarca, província i nació per tal d'assegurar una continuitat d'aquest projecte.(sostenibilitat del centre).

3.Donar especial relevància i capacitat d'innovació en la conciliació del triangle: llenguatge, art, música. Conseqüentment volem consolidar el centre com una plataforma de referència per la creació en la confluència de les arts: música, escriptura, arts visuals i noves tecnologies.

4.Oferir espais de treball dignes per a artistes emergents. Per tal de donar suport a la recerca i a la creació contemporànea.

5.Aprofundir en l'impuls de la promoció en les obres o produccions dins els camps dels  oficis artístics, les arts visuals, la literatura, la música i les arts multidisciplinàries.

6. Fomentar la creativitat a partir de la promoció de  innovadors emergents i vincular los a la natura, com a estímul creatiu.

7. Dinamitzar el territori en vistes al futur, mantinguen les portes obertes dels nostres tallers i sales pels alumnes de secundaria que hi estiguin interesats.